Takuulla palvelee

Ihmiset työn takana

Refitem_Eero_Timonen (1).JPG

EERO TIMONEN

Partner, toimitusjohtaja

Sosiaalihai ja jokapaikan taituri Eero innostuu eniten vikakeikoista - mitä kaoottisempi tilanne, sen mielenkiintoisempi keissi se selvitettäväksi Eerolle on. Taistelulajitaustainen Eero taklaa päivän aikana useat asiakaspuhelut, joskus se vaatii jopa ääninäytteen koneen käyntisaundista, jotta alustava tilanne saadaan kartoitettua. Eero vastaa kaiken ohella myös Refitemin uusasiakkuuksista. Työntekijät kuvailevat puheliasta ja huumorintajuista Eeroa tasapuoliseksi johtajaksi, joka pitää omistaan parempaa huolta kuin itsestään.

040 067 3525

EERO.TIMONEN@REFITEM.FI


Refitem_Mikko_Salmi.JPG

MIKKO SALMI

Partner, myyntijohtaja

Rauhallinen mutta samalla varsin ärhäkkä myyntitykki Mikko on firman ankkuri. Mikon pitkä työkokemus myyntityössä takaa asiakkaille mitä parhainta jälkeä suunnittelusta toteutukseen. Lettimies-Mikko onkin usein ajatusmestarina palvelukokonaisuuksien takana. Hän hoitaa myös firman talouden luvut kohdilleen. Toimistolle vierailulle tultaessa Mikko keittää kysymättä kahvit!

040 934 6964

MIKKO.SALMI@REFITEM.FI


Refitem_Juhana_Pera.jpg

JUHANA PERÄ

Partner, projektijohtaja, kylmämestari

Pohjanmaan perukoilta pk-seudulle asettuneella Juhanalla on niin kylmämestarin kuin sähköasentajan tutkinto ja usean vuoden vankkumaton kokemus alan eri toimijoiden matkassa. Juhana vastaa Refitemissä siitä, että työmailla kaikki sujuu aikataulussa, ongelmitta ja että asentajilla on hyvät valmiudet tehdä töitä turvallisesti. Juhanan herkästi innostuvaisen persoonan kolikon kääntöpuoli on säntillinen tarkkuus ja järjestelmällisyys. Asiat tehdään aina jämptisti! Salitreenitkin.

044 080 7065

JUHANA.PERA@REFITEM.FI


 
 
Refitem_Marco_Liukkonen.JPG

Marco “Ligi”

Asentaja

Marco tekee mielellään vikakeikkoja, koska omaa omien sanojensa mukaan tarvittavan pitkäjänteisyyden siihen. Entisessä elämässään lämmityslaiteasentaja päätyi sattumalta vastakkaiselle alalle jäähdytyshommiin. Ligillä on peruspositiivinen vire kaikkeen tekemiseen ja muiden ihmisten kohtaamiseen. Kova urheilumies Ligi vetää töiden kylkeen kehonpainotreeniä ja kiskoo kepeästi leukaa.


Refitem_Teemu_Antikainen.JPG

teemu

Asentaja

Refitemin Spiderman Teemu seinäkiipeilee vapaa-ajalla ja asentaa tarvittaessa putkea seinille jopa ilman telineitä. Pitkäpinnainen ja ahkera Teemu tekee keikan kuin keikan hyvällä asenteella loppuun asti. Aikoinaan putkimiehen hommista aloittanut Teemu nauttii eniten urakointikokonaisuuksien työn suunnittelusta ja toteutuksesta. Teemussa asiakas kohtaa herrasmiehen!


Refitem_Elias_Laukkarinen.jpg

Elias “elkki”

Asentaja

Elias on lojaali työmyyrä. Jos Elkki saisi, hän olisi koko ajan töissä. Jos ei töissä, niin salilla. Elkki on uudehko alalla, mutta nopeasti kylmätekniikan sisäistänyt monitaitaja. Entinen putkisaneeraja Elkki työstää hitsaamalla rautaa, kuparia, rosteria - aika lailla mitä vain. Tämä mies liittää putken kuin putken. Veijarimaisen Elkin nauru on vähintään yhtä tarttuvaa!


TAKUULLA TYKKÄÄT

Viileät työkaverit

Haluatko Refitemille töihin? Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen rekry@refitem.fi